https://www.youtube.com/watch?v=iaE_jvU8u6Q
Që 1946

Safety Relief Valves Prodhuesi

BESA është një prodhues historik i valvulave të sigurisë që është përkushtuar për të ofruar cilësinë dhe përvojën më të lartë në botën e valvulave për shumë vite.
Valvulat tona të sigurisë janë projektuar dhe prodhuar për shkarkimin e ajrit dhe lëngjeve në përputhje me direktivat evropiane.

Fushat e aplikimitProduktet tona

energji Kimik cryogenic Farmaceutike detar petrokimike Kaldaja

Fushat kryesore të aplikimit për BESA valvulat e sigurisë janë:
prodhues të energjisë, kimike, kriogjenike, farmaceutike, detare, petrokimike, kaldajash… kudo që ka një lëng nën presion dhe pajisje për t'u mbrojtur.

Cilësia mbi sasinë

Kërkoni kuotimin tuaj shpejt lehtësisht

1

Hapni formularin e kuotimit në internet

Klikoni në butonin "konfigurimi i valvulave" në këndin e sipërm të djathtë
2

Të dhënat e ndërmarrjes

Ju lutemi plotësoni formularin me të dhënat e kompanisë suaj në mënyrë që ne t'ju dërgojmë kuotimin me email.
3

Zgjidhni llojin e kuotimit

Jeni duke kërkuar për një valvul të ri, një zëvendësim apo pjesë këmbimi?
4

Të dhënat teknike

Plotësoni të gjitha të dhënat teknike të kërkuara për të furnizuar valvulën e duhur të sigurisë për ju
5

Rregullim

Ju lutemi na tregoni cilat standard ju duhet valvula për: EN 4126 ose API 520
6

Certifikim

Zgjidhni llojin e certifikimit që ju nevojitet (INAIL, ATEX, RINA, Etj).
INDUSTRIA JUAJ ËSHTË UNIKE

Ne e mbështesim klientin në çdo kohë:

nga kërkesa për kuotim deri në vënien në punë të valvulës së sigurisë

Seritë 139 – 240F – 249

i ndërprerë

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Lidhje me fileto GAS/NPT nga DN 1/4″ në DN 2″
 • Valvulat disponohen me hundë gjysmë ose të plotë
 • Standmaterialet e ndërtimit: gize, çelik karboni, çelik inox
 • Vendosni presionin nga 0,25 në 500 bar
 • Certifikatat: PED / ATEX / EAC / RINA / GL / BV

Seritë 130 – 240 – 250 – 260 – 280 – 290

flanged

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • Lidhjet me fllanxha EN/ANSI nga 15 DN (1/2″) në 250 DN (10″)
 • Valvulat disponohen me hundë gjysmë ose të plotë
 • Standmaterialet e ndërtimit: gize, çeliku me karbon, çeliku i lidhur, çelik inox
 • Vendosni presionin nga 0,2 në 400 bar
 • Certifikatat: PED / ATEX / EAC / RINA / GL / BV
Besa-valvola sigurie-lehtësuese
Documental Management System

Besa DMS

Besa ka implementuar sistemin e vet të menaxhimit të dokumentacionit (DMS) përmes së cilës each klienti i regjistruar, në “zonën e tij private”, mund të konsultojë të gjithë dokumentacionin teknik dhe tregtar, në lidhje me produktet e blera.

Seritë 139 – 249 – 250 -260 – 280 -290

Presionet e larta

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • EN/ANSI lidhje me fllanxha nga DN 25 (1″) në DN 200 (8″)
 • Lidhje me fileto GAS/NPT nga DN 1/4″ në DN 1″
 • Valvulat disponohen me hundë gjysmë ose të plotë
 • Standmaterialet e ndërtimit: çelik karboni, çelik i lidhur, çelik inox
 • Vendosni presionin nga 0,25 në 500 bar
 • Certifikatat: PED / ATEX / EAC / RINA

Seritë 280 – 290

API 526

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • API 526 valvola sigurie në përputhje
 • ANSI B16.5 lidhje me fllanxha nga DN 1″ në DN 8″
 • Valvola të disponueshme me grykë të plotë
 • Standmaterialet e ndërtimit: çelik karboni, çelik i lidhur, çelik inox
 • Vendosni presionin nga 0,5 në 300 bar
 • Certifikatat: PED / ATEX / EAC

Seritë 240 – 271

PFA i mbuluar

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

 • PFA® rreshtim
 • Lidhjet me fllanxha DN 25 (1″) dhe DN 150 (6″)
 • Vendosni presionin nga 0,2 bar të 16 bar
Valvulat janë çelësi i sigurisë!

Projektuar, prodhuar dhe testuar me saktësinë më të lartë

Me gamën e gjerë të produkteve, BESA është në gjendje të plotësojë të gjitha kërkesat e veçanta të klientëve. Organizimi i tij fleksibël lejon të prodhojë ekzekutime speciale të valvulave të sigurisë të bëra me porosi, bazuar në specifikimet e klientit

Ekskluzive

Ekzekutimet speciale

Disa nga valvulat me ekzekutime të veçanta që BESA është në gjendje të ofrojë në produktet e saj për të përmbushur nevojat e klientëve të saj.

INAIL, GL, LR, TUV, DNV, ABS

Certifikatat dhe testet

ICIM, CE PED, CE ATEX, RINA, EAC, BUREAU VERITAS, UKCA